Kuidas ja millega tegelikult mustust puhastada?
0

Looduslike puhastusvahendite teema sissejuhatuseks püstitame filosoofilise küsimuse. Mis on mustus?

  • Söögilauas taldrikutel pakutav eine on maitsev toit, kuniks taldrikud jõuavad pesusse. Siis ütleme, et nõud on mustad.
  • Pühapäevaste pannkookide juurde käiv maasikamoos on laste lemmik, aga moosiplekk pluusi varrukal on ühtäkki mustus.
  • Terve ja sportliku inimese ainevahetus on igati positiivne protsess, kuid selle käigus tekkivat loomulikku higi nimetame mustuseks.
  • Põllumees peab rammusat musta mulda väärtuslikuks varaks, kuid mullased käed = mustad käed.

Saite mõttest aru? Ehk et mustus pole midagi ebaloomulikku. Kõik on suhteline ja terminite küsimus.

Oluline on mõista, et mustuse puhastamisel ei tehtaks olukorda hullemaks. Nii võib juhtuda, kui puhastamiseks kasutada sünteetilist ja toksilisi ühendeid sisaldavat kanget kodukeemiat.

Siis võib öelda, et mustusest saab reostus. See kahjustab inimeste tervist ja ümbritsevat loodust, tihtilugu ka puhastatavat eset.
Keemilisest reostusest saavad alguse mitmed allergiad ning keskkonna hävimine.

Lahenduseks on looduslikud puhastusvahendid.

NeoLife’i jaoks on tõhus puhastamine ja samas keskkondlik vastutus alati tähtsal kohal olnud. Goldeni looduslikud puhastusvahendid on olnud “rohelised” alates 1960 aastatest, ammu enne paljusid teisi.

Goldeni koduhooldustooted on biolaguneva koostisega, mistõttu nende keskkonnamõju on minimaalne. Pealegi on need kõrgelt kontsentreeritud, mis võimaldab maksimaalset puhastust vähima tootekogusega.

Looduslikud puhastusvahendid koosnevad taastuvate taimsete rasvhapete piiratud kombinatsioonidest, õrnadest, orgaanilistest ning pehmetest, kuid tõhusatest pindaktiivsetest ainetest. Need koostisosad kokku moodustavad sünergilise koosluse, mis eemaldab, lahustab ja lõhub ka kõige visama mustuse ning seda kõike minimaalse doseeringuga.

Goldeni looduslikud puhastusvahendid on mitmeotstarbelised ja asendavad tervet kapitäit kalleid spetsiifilisi tooteid.
Neid kasutades säästad raha, kuna töölahuse segamiseks kasutad vaid kraanivett ja teed seda ise korduvkasutavasse pudelisse.
Suur hulk pakendeid jääb tarbimisest välja, seega väheneb pakendireostus. Nende tootmine ja transport oleks omakorda keskkonda koormav.

Looduslikke puhastusvahendeid kasutades võid olla kindel nende ohutuses. See on eriti oluline peredele, kus kasvavad väikelapsed ja lemmikloomad.
Hoiad oma kodu puhtana allergiavabalt.

Näiteks pesupulbriga G1 riideid pestes on hea teada, et selles pole nahaärritust põhjustavaid ballastaineid. Vähese doseerimisvajadusega G1 loputub pesust täielikult välja, seega pestud riie on ka sisuliselt puhas, mitte ainult visuaalselt.
Pesupulbri G1 fosfaadivaba koostis hoiab ära ka veekogude reostumise, mis on väga tõsine keskkonnaprobleem.

NeoLife panustab aktiivselt loodushoidu.

Goldeni kergpuhastusaine LDC aitas ajaloo suurimal päästeoperatsioonil puhastada 25 000 pingviini kütuseõlist, kui Lõuna-Aafrika Vabariigi rannikul toimus tohutu ökokatastroof. LDC sai jagu raskest naftaproduktist, kuid ei kahjustanud pingviinide eluliselt tähtsat rasvakihti.

Itaalias, Friulis asuv Bordano Liblikamaja kasutab puhastusvahenditena Supet10-t ja LDC-d, mis kaitsevad bakterite ja parasiitide leviku eest, kuid on samas piisavalt õrnatoimelised, et mitte kahjustada ka kõige väiksemaid ja tundlikumaid liblikaid.

Ainuüksi Super 10 turule toomine on ära hoidnud hinnanguliselt 700 miljoni plastpudeli sattumise prügimäele. Kontsentreeritud Goldeni puhastusvahendid annavad kokku tohutu panuse globaalse jäätmeprobleemi leevendamisse.

Tee õige valik, millega hoiad enda tervist ja säästad loodust!
Looduslike puhastusvahendite valikuga saad lähemalt tutvuda SIIN.

TOP

X